Verwerkingsmateriaal

NoShow Media biedt gratis verwerkingsmateriaal zodat je de inhoud van Hemelse Huizen kunt betrekken op jouw eigen situatie en je het boek, hoofdstuk voor hoofdstuk, kunt bespreken met andere ouders. Ideaal voor je kring, vriendinnengroep of opvoedavonden. Het materiaal bevat een instructie, tips en ready-to-use materiaal voor ten minste 12 bijeenkomsten.

Bekijk hier de verwerkingsvragen die horen bij Hoofdstuk 1: Op Gods Weg

Al bij hoofdstuk 2 en verder? Stuur ons een mailtje en we sturen de verwerkingsvragen van hoofdstuk 2 t/m 12 gratis naar je op.

 

Recensies

‘Hemelse Huizen is een boek dat mij veel nieuwe inzichten gaf. Een heel simpel voorbeeld is bijvoorbeeld dat het goed is voor kinderen om Bijbelverhalen in het grote perspectief van de bijbel te kennen. Dan leren ze het Grote Verhaal van Gods woord kennen. Het boek bood mij een hernieuwde bezinning op wat voor moeder ik wil zijn en wat God van mij en mijn moederschap vraagt.’

Joanneke Wiersma van Power to the Mama’s. Lees de volledige recensie op: https://powertothemamas.nl/boekrecensie-hemelse-huizen

Over ons

Hemelse Huizen is de Nederlandse vertaling van Spiritual Parenting van Michelle Anthony.

Het boek is vertaald en uitgegeven door Christine Langeraar van NoShow Media en in samenwerking met Griëtte Vonck van Vonck Communicatie op de markt gebracht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!